Overslaan en naar de inhoud gaan

Frit is it

De smaakstandaard voor elke frituur

Frit is it is het hoogstaande productentafel van Crazy Snacks. De producten zijn geselecteerd door professionals en zijn specifiek en uniek voor de frituur. Frit is it producten worden geselecteerd op smaak, gebruiksvriendelijkheid, bewaring, en prijs. Het ganse jaar door een uitstekend kwaliteitsproduct aan een uitzonderlijk scherpe prijs.

 

Crazy Snacks BVBA is een samenwerkende organisatie tussen verschillende snackleveranciers met hetzelfde doel: het beste voor de klant aan de beste prijs.

Klantentevredenheid is sinds jaar en dag het sleutelwoord bij uitstek bij de verschillende Crazy Snacks leden. Een klant moet je verdienen, dag na dag, elke keer opnieuw. Daarom hebben wij gekozen voor Crazy Snacks als partner om u nog beter te kunnen bevoorraden.

Als partner van Crazy Snacks proberen wij jullie ook zo goed mogelijk op de hoogte te houden over de momenteel lopende promoties. Dankzij het unieke spaarsysteem kunt u voortaan punten sparen die u dan op de Crazy Days kunt inruilen voor mooie prijzen.

Voor meer informatie kunt u ook een kijkje gaan nemen op de website van Crazy Snacks. Als partner van Crazy Snacks proberen wij jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de kortingen en acties. De beste promoties en aanbiedingen zijn gebundeld in het promo-magazine Crazy Deals. Als professional ontvangt u dit gratis promoblad om de 2 maand in de brievenbus.

Ontvangt u de Crazy Deals nog niet? Schrijf u dan in via de website van Crazy Snacks.