Overslaan en naar de inhoud gaan

Ik bezoek deze pagina als

Frituren

FRITUREN

Wil u een frituur starten of overnemen? Bent u op zoek naar een betere service voor uw bestaande frituur? Als betrouwbare groothandel leveren we frituursnacks, sauzen, verpakkingsmaterialen, frituurvetten, dranken en verse bereidingen zoals stoverij. Steeds de beste kwaliteit en op de juiste manier gekoeld.

Brasserieën en eetcafés

BRASSERIEËN EN EETCAFES

Als groothandel in de horeca begeleidt onze vertegenwoordiger u bij de aanschaf van uw restaurantbenodigdheden: keukengrondstoffen, zuivelproducten, sauzen, diepvries minisnacks zoals hapjes en scampi, diepvriesgroenten en -desserts, maar ook verpakkingen, placemats of papierrollen.

Pita- en broodjeszaken

PITA- EN BROODJESZAKEN

Voor broodjeszaken en pitabars hebben we een uitgebreid aanbod: van salades over (pita)brood, speciale broden, donuts, croissants en boterkoeken tot warme broodjes zoals kipburgers, soepen, dranken en sauzen. Samen bekijken we wat u nodig heeft, op maat van uw bedrijf.

Grootkeukens & traiteurs

GROOTKEUKENS & TRAITEUR

Sinds een aantal jaar leveren we ook voedingswaren aan grootkeukens van bedrijven, instellingen organisaties. Wij houden rekening met alle hygiëneregels, conform grootkeukens en leveren steeds just-in-time.

Verenigingen

VERENIGINGEN

Bent u een sport- of culturele vereniging en u wil een evenement organiseren? Wij leveren al het nodige om er een eetfestijn van te maken! Van hamburgers, hotdogs, verse frietjes tot de ingrediënten voor verse pannenkoeken.

Events

EVENTS

Wij maken van uw feest een culinaire voltreffer. We denken mee om van uw event een geslaagde en appetijtelijke dag te maken. U zult de smaak volledig te pakken hebben!